Jan 23 2008

Håndanalyse

Published by

.

Håndanalyse / Kiromanti

“Det står i dine hender”

Har du noensinne tenkt at kanskje fremtiden er i dine egne hender?

Kan du lese mellom linjene? Over og rundt bergene? Det er håndanalyse!

Linjene i hendene dine forteller en historie om deg og ditt liv. Det er en fasinerende tanke at hånden er et bilde på personligheten og våres individuelle livs historie.

En håndanalyse kan gi deg større bevissthet om hvem du er. Du kan oppdage skjulte resurser slik at du kan ta dem i bruk og integrere dem i ditt liv og din kreativitet.

For en håndleser er enhver ny håndflate som en ulest bok, som har sin egen spennende historie å fortelle. Håndlesing som også kalles kiromanti eller håndanalyse, er et av de mest nyanserte systemer til selvkarakteristikk som finnes. En håndanalyse kan hjelpe oss til å forstå våres personlighet, muligheter, begrensninger, talenter, styrke og evner. Og som tiden går endrer linjene i hendene seg og avslører ny informasjon. Det tar ca 3 mnd fra en ting skjer i og med din kropp til det vises i hedene.

Håndanalyse er blitt et meget viktig verktøy for å kunne fortelle om karaktertrekk, fortid og fremtid for mennesket, og ikke minst om menneskets helsemessige tilstand. Det kan leses i opptil 80 sykdomer i hendene i lang tid før de bryter ut i kroppen. Håndanalysen vil i mange tilfeller bekrefte ting som du allerede har en anelse om, men som du kanskje ikke har full tillit til. Den vil også i mange sammenheng belyse ting på en annen måte en du har kunnet se før.

************************************************************************************

Jeg har gått i lære hos Shakila Albrigtsen, som regnes for en av den beste innen håndanalyse.

Kurset har gått over ett år, med et meget omfattende matriale.

***********************************************************************************

Er du interessert i en analyse.

Ta kontakt på tlf:

926 32 670

Ta gjerne kontakt om du bor andre plasser i landet også.

E-mail

Pris og lokaliteter her.

Comments Off on Håndanalyse

Comments are closed at this time.